Site icon Wayleadr Go Blog

MVGM wordt eerste strategische partner in Parkpnp Nederland

MVGM en Parkpnp verwachten met deze strategische samenwerking op innovatieve en duurzame wijze de verhuur van leegstaande parkeerplaatsen van vastgoedeigenaren te verbeteren.

Parkpnp Nederland is sinds vorige week live gegaan en heeft grote plannen voor de Nederlandse markt. Parkpnp is de grootste en snelstgroeiende parkeermarktplaats van Europa: actief in Ierland, België en Nederland. Met reeds 15.000 parkeerplaatsen verwacht Parkpnp een verdubbeling van het aantal parkeerplaatsen in Nederland in het komende half jaar.

MVGM is dé vastgoedregisseur en werkt bijvoorbeeld voor beleggers, woningcorporaties, overheden. MVGM beheert 80.000 huurwoningen, 50.000 appartementen van VvE’s en 1,5 miljoen vierkante meter aan kantoor- en bedrijfsruimte en 1,5 miljoen vierkante meter aan winkelruimte.

Innovatief en Duurzaam online parkeerplatform

Parkpnp wordt vergeleken met Airbnb vanwege de unieke aanpak om aanbieders (beleggers, particulieren, hotels, parkeerexploitanten en overheden) en parkeerders samen te brengen op een online platform gericht op parkeren. Hiermee zetten Parkpnp en MVGM zich in voor het terugdringen van leegstand en het verbeteren van de bereikbaarheid voor automobilisten. Door ongebruikte parkeerplaatsen voor parkeerders beschikbaar te maken, helpen Parkpnp en MVGM niet alleen de vastgoedeigenaren om extra inkomsten te genereren, maar bieden ze ook een gunstig parkeertarief en verbetert de bereikbaarheid in binnensteden

Stimuleren van optimale benutting van parkeergelegenheid

Eddy Smit, algemeen directeur en mede-eigenaar van MVGM en Patrick Kremer van Parkpnp zijn de drijvende krachten achter de strategische samenwerking. Eddy Smit “in samenwerking met Parkpnp zijn wij in staat onze opdrachtgevers op een innovatieve wijze meer parkeeropbrengsten te bieden en parkeerplaatsen intensiever benutten. Met de toenemende parkeerdruk in de grotere binnensteden is het een interessant concept, waarin wij graag als strategisch partner  deelnemen”. Patrick Kremer over de strategische samenwerking met MVGM: “Met 600 MVGM medewerkers als Parkpnp ambassadeur en een relatienetwerk waar Parkpnp van toegevoegde waarde kan zijn, is MVGM als landelijke toonaangevende vastgoedpartij een interessante samenwerkingspartner voor Parkpnp.

Exit mobile version