Site icon Wayleadr Go Blog

Parkpnp vanaf vandaag ‘live’ in Nederland

Parkpnp.com stelt vastgoedeigenaren, zowel zakelijke als particuliere in staat om op eenvoudige wijze extra inkomsten te genereren met hun ongebruikte parkeerplaats(en).

Parkpnp is in 2015 in Ierland opgericht en daar inmiddels de grootste parkeermarktplaats van het land. In maart 2018 is Sharemypark.be in België overgenomen en geïntegreerd in de marktplaats van Parkpnp.com. Met het vanaf vandaag ‘live’ gaan in Nederland is Parkpnp.com gelijk de snelst groeiende parkeermarktplaats van Europa!

De meest duurzame oplossing als het gaat om parkeerplaatsen?

Vastgoedbeleggers & -beheerders, parkeerexploitanten, hotels, retail, kantoren en zelfs particulieren krijgen de mogelijkheid om via deze app hun leegstaande parkeerplaats te laten gebruiken. Naast het feit dat er inkomsten worden gegenereerd en dat de parkeerder een lager parkeertarief betaald, worden de lege m2’s beter benut, verlaagt dit de parkeerdruk in binnensteden, verhoogt dit de bereikbaarheid en is er veel minder zoekverkeer naar parkeerplaatsen hetgeen de doorstroomsnelheid van het verkeer in de (grote) steden vergroot.

De Airbnb oplossing voor parkeren?

Door Parkpnp.com wordt het parkeren naar “the next level” gebracht. Parkeren wordt makkelijker en financieel interessanter voor zowel de aanbieders als de gebruikers van parkeerplaatsen. De onderscheidend factor in de parkeerbranche is dat Parkpnp een echte “marktplaats” is; mensen kunnen eenvoudig en gratis hun eigen parkeerplek aanbieden en parkeerders kunnen met 3 stappen een parkeerplaats verkrijgen tegen een zeer aangenaam tarief. Parkpnp biedt het platform en laat de klanten direct zakendoen met elkaar; het boeken, betalen en ontvangen gaat allemaal geheel vanzelf in deze app.  De mobiele app wordt beschikbaar gesteld via Google Play en de Apple App Store. Via de website is eventueel dezelfde dienstverlening binnen handbereik.

Soft launch, maar voor iedereen toegankelijk!

Deze maand start Parkpnp B.V. met een soft-launch in Nederland om vervolgens in de loop van juni de totale parkeermarkt te kunnen gaan bedienen, waarbij er eerst focus zal zijn op het aanbieden van abonnementen, hetgeen daarna uitgebreid zal worden met betalen per uur.

Parkpnp Nederland onder leiding van Patrick Kremer

Patrick Kremer zal als investeerder in Parkpnp B.V. middels Paga Investment Group B.V. voorlopig leiding gaan geven aan de Nederlandse organisatie. Het eerste contact met Garret Flower, CEO van Parkpnp Ltd dateert vanaf de Web Summit 2016 in Lissabon, Portugal. Vanaf dat moment zijn beiden gesprekken gestart om het verkrijgen van een licentie voor de Nederlandse markt.

 

Exit mobile version