Wayleadr Go Blog

De beste tips voor parkeren in Amsterdam

Vanaf 14 april 2019 heeft de gemeente Amsterdam de parkeertarieven in het centrum flink verhoogd. Voor een uur parkeren betaal je op de regulieren parkeerplaatsen op straat €8,-. Wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet.

Als je op zoek bent naar het vermijden van een parkeernachtmerrie, zoek, boek en betaal voor jouw perfecte parkeerplaats met Parkpnp.

Valet parking

Voor werk of voor plezier een dagje naar het centrum van Amsterdam? Denk dan eens aan valetparking. Door een van de vele valetopties te boeken via Parkpnp hoef je niet meer te zoeken naar de perfecte parkeerplaats en wordt de auto op elk gewenst moment gehaald en gebracht zoals van te voren afgesproken. Komt er onverhoopt iets tussen waardoor het langer duurt? Geen probleem, door te bellen met het speciale servicenummer kom je direct in contact met de chauffeur. Voor €43,47 per 24 uur ben je verzekerd van een parkeerplaats. Indien het verblijf in Amsterdam langer duurt dan 24 uur betaal je voor de volgende 24 uur €24,84.

RAI Amsterdam

Slecht weer, geen zin om te fietsen/wandelen? Parkeer dan je auto bij de RAI via Parkpnp en neem vervolgens de metro naar het centrum. De metro vertrekt om de twee minuten en het metrostation bevindt zich voor de uitgang van de parkeergarage. Op zoek naar parkeerplaats om langer te parkeren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor abonnementen die Parkpnp aanbiedt. Zo is het mogelijk om zowel een dagpas, als een maandabonnement als een jaarabonnement te boeken voor een voordelig tarief.

  • Dagparkeren

Uiteraard is het mogelijk om voor een korte periode te boeken. Parkeren op de Zuidas en in het centrum van Amsterdam kost ongeveer €80,00 per dag. Bespaar tot 75% en boek een dagpas voor €21 per dag. De metrohalte Europaplein ligt voor de deur en binnen enkele minuten sta je voor een klein bedrag op de Zuidas of midden in centrum Amsterdam. 

  • Maandparkeren

Aan het wachten op een parkeervergunning voor een eerste (of tweede auto)? In sommige wijken/gebieden kan de wachttijd oplopen tot zo’n 8 maanden. 8 maanden lang proberen parkeerplek te vinden op straat waarbij er per uur betaald moet worden veroorzaakt frustratie, onrust en extra kosten. In Amsterdam staan er bij kantoren, onder wooncomplexen en andere gebouwen veel parkeerplaatsen leeg die onderbenut worden. Via Parkpnp huur je eenvoudig een parkeerplaats van iemand die deze niet gebruikt tegen een voordelig maandelijks tarief. Op dit moment is er in, en rondom, het hele centrumgebied van Amsterdam een breed aanbod aan parkeerplaatsen terug te vinden op www.parkpnp.com.

  • Langer parkeren dan een maand?

Werk je, bijvoorbeeld, op de Zuidas en heb je behoefte aan een parkeerplaats waar je langer dan een maand gegarandeerd kunt parkeren? Boek dan een kwartaal, halfjaar of jaarbonnement. Hoe langer de geboekte periode hoe voordeliger de parkeerplaats per maand.

Interesse in een abonnement via Parkpnp? Bezoek onze website www.parkpnp.com of download onze app via de App Store of de Google Play Store en boek jouw parkeerplaats!

4 comments

  • Just want to say your article is as astonishing. The clearness for your publish is
    simply excellent and that i could think you are an expert
    in this subject. Fine with your permission let me to take hold of your feed to keep updated with impending post.
    Thanks 1,000,000 and please keep up the gratifying work.

  • I do accept as true with all the concepts you have offered in your post.
    They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are
    very quick for beginners. May you please extend them a little from subsequent time?

    Thanks for the post.