Wayleadr Go Blog

Geld verdienen aan jouw parkeerplaats is heel makkelijk. In dit overzicht vertellen we je graag hoe!

Bepaal wat bij jou past

Het mooie van het verhuren van jouw parkeerplaats is dat jij de baas bent. Jij bepaalt wie, wanneer je mensen laat parkeren op jouw parkeerplaats. Is de parkeerplaats alleen beschikbaar in de weekenden? Of juist alleen tijdens kantoortijden? Dat is geen probleem, jij bepaalt wat voor jou het beste uitkomt.

Maximaliseren inkomen

Zoals bij veel locaties bepaalt de locatie en beschikbaarheid voor een groot deel de prijs die je kunt vragen voor jouw parkeerlocatie. Voor een beveiligde, ondergrondse parkeerplaats in het centrum van Amsterdam, of andere grote stad, kan meer geld gevraagd worden dan voor een parkeerplaats in bijvoorbeeld Amstelveen. Dit betekent overigens niet dat een parkeerplaats in Amstelveen minder snel verhuurd wordt. Het belangrijkste is om de prijs aan te passen aan de vraag en de omgeving, dan is de kans op een geslaagde verhuring het grootste.

Twijfel je over wat je kunt vragen? Gebruik dan Parkpnp’s zoekfunctie en bekijk wat de gemiddelde prijzen zijn bij jou in de buurt.

De parkeerspecialisten van Parkpnp hebben gemerkt dat je het meest kunt verdienen aan jouw parkeerplaats als je een prijs kiest die concurreert op maandelijkse basis. Werkenden die elke dag in jouw buurt moeten zijn voor werk of afspraken zijn vaak op zoek naar een gegarandeerde parkeerplaats die goedkoper is dan parkeren langs de straat of in een reguliere parkeergarage.

Het vinden van de juiste huurder

Het vinden van juiste huurder kan een flinke klus zijn. Er zijn honderden tot duizenden automobilisten die zich elke dag op de Nederlandse wegen bevinden, hoe vind je dan de juist huurder voor jouw parkeerplaats?

Hier kan Parkpnp jou bij helpen. Parkpnp is de nummer één parkeermarktplaats in Nederland die bestuurders en verhuurders samenbrengt op een online platform. Met een groot aanbod in Amsterdan en Den Haag en een aanbod dat zich steeds verder uitbreidt naar andere steden kunnen wij voor elke bestuurder een geschikte locatie aanbieden.

Onderhoud jouw contacten

Parkpnp is niet zoals Airbnb, maar werkt wel volgens dezelfde formule. Het verschil is dat je niet constant afspraken hoeft te maken met mensen voor check-ins en check-outs. Zeker wanneer je je focust op de maandelijkse verhuur van jouw parkeerplaats zal je weinig tijd kwijt zijn aan het proces om jouw parkeerplaats te verhuren. Als er een toegangsmiddel nodig is om de parkeerplaats te betreden zal er aan het begin van de huurperiode een overdracht moeten plaatsvinden en een teruggavemoment aan het einde van de huurperiode. Vaak hoeft dit maar een keer per maand plaats te vinden, of, als de huurperiode verlengd wordt, een keer in de zoveel maanden.

Parkpnp beschikt over alle tools om de verhuur voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. De applicatie beschikt over een ingebouwde berichtenfunctie waarmee je makkelijk contact kan opnemen met jouw (potentiële) huurder. Of als huurder met een (potentiële) verhuurder. De betaling is volledig geautomatiseerd en wordt direct gestort na het voltooien van de boeking.

—–

Parkpnp is de marktleider als het aan komt op het verhuren van jouw parkeerplaats. Registreer nu gratis een parkeerplaats binnen een paar minuten en start met verdienen aan jouw parkeerplaats!

Add comment