Wayleadr Go Blog

5 tips om jouw omzet met Parkpnp te verhogen

Vraag je je af hoe je jouw parkeerplaats een boost kunt geven om de omzet met Parkpnp te verhogen? Hier zijn onze 5 beste tips om de interesse te wekken van potentiële boekers en omzet te verhogen.

Biedt een goede deal aan

Experimenteren met de prijs is de sleutel tot succes als het gaat om het aantrekken van boekingen. Lage prijzen trekken de aandacht van boekers en zodra de boekingen beginnen te lopen, is het eenvoudig om de prijs te verhogen en de perfecte prijs te vinden. Onthoud dat lege plaatsen geen geld opleveren, dus het is de moeite waard om hiermee te experimenteren.

Laat jouw parkeerplaats zien

Foto’s, die je zelf kunt toevoegen aan de vermelding, geven de boeker een goede eerste indruk van de ruimte. Zorg ervoor dat de parkeerplaats schoon, veilig en goed onderhouden overkomt op de foto’s.

Twee soorten foto’s die wij aanbevelen:

  • Een foto die de bestuurder helpt de locatie te vinden. Bijvoorbeeld een vooraanzicht van de ingang van het parkeerterrein.
  • Een close-upfoto van de parkeerplaats zodat de bestuurder precies weet waar hij mag parkeren.

Details maken het verschil

Maak de beschrijving aantrekkelijk, gedetailleerd en informatief. Leg duidelijk uit wat de parkeerplaats uniek maakt. Ligt het dicht bij een bushalte, treinstation of metro? Luchthaven in de buurt? Zijn er grote kantoorruimtes om de hoek? Of is de parkeerplaats meer geschikt voor langdurige opslag?

Onderhoud contact

Over het algemeen bekijken boekers ongeveer 3 parkeerlocaties voordat zij overgaan tot boeken. Zorg er daarom voor dat je, bij vragen, snel en goed bereikbaar bent via de app van Parkpnp, deze is zowel beschikbaar voor iOS als Android.

Try before you buy

Veel bestuurders vinden het prettig om te kijken of de parkeerlocatie bevalt voordat zij bijvoorbeeld overgaan tot een maandelijkse boeking. Zorg er daarom voor dat, indien mogelijk, je jouw parkeerplaats ook voor een korte periode aanbiedt (bijvoorbeeld per dag of week). Zorg dat je bereikbaar bent voor de eventuele huurder en spreek af om bijvoorbeeld eerst de locatie te laten zien voordat ze overgaan tot boeken.

Begin vandaag nog met verhuren van jouw parkeerplaats via Parkpnp.com.

Add comment