Wayleadr Go Blog

De Beste Tips voor Parkeren in Amsterdam

Reizen in en naar het centrum van Amsterdam kan een echte uitdaging zijn. Door de vele mogelijkheden zoals fietsen, auto en reizen met de trein is het moeilijk om uit te zoeken wat de beste manier is om er te komen. Voor veel mensen is auto nog steeds de enige optie vanwege werkverplichtingen, familiegelegenheden of de slechte verbinding met het openbaar vervoer. Gratis parkeren, parkeren op straat, maandelijkse parkeergelegenheid, park & ride, parkeergarages; er zijn zoveel verschillende opties om te parkeren in en rondom het centrum van Amsterdam. Om jouw zoektocht naar de perfecte parkeerplek makkelijker te maken, hebben we voor jou de ultieme gids voor parkeren in Amsterdam samengesteld.

Parkeren kan duur zijn in Amsterdam. Om de beste deals te krijgen, parkeer je via Parkpnp. Nieuw bij Parkpnp? Ontvang €10,00 gratis parkeren, waarmee u al onze beschikbare ruimtes in Amsterdam kunt boeken.

Valet parking

Voor werk of voor plezier een dagje naar het centrum van Amsterdam? Denk dan eens aan valetparking. Door een van de vele valetopties te boeken via Parkpnp hoef je niet meer te zoeken naar de perfecte parkeerplaats en wordt de auto op elk gewenst moment gehaald en gebracht zoals van te voren afgesproken. Komt er onverhoopt iets tussen waardoor het langer duurt? Geen probleem, door te bellen met het speciale servicenummer kom je direct in contact met de chauffeur. Voor €43,47 per 24 uur ben je verzekerd van een parkeerplaats. Indien het verblijf in Amsterdam langer duurt dan 24 uur betaal je voor de volgende 24 uur €24,84.

RAI Amsterdam

Slecht weer, geen zin om te fietsen/wandelen? Parkeer dan je auto bij de RAI via Parkpnp en neem vervolgens de metro naar het centrum. De metro vertrekt om de twee minuten en het metrostation bevindt zich voor de uitgang van de parkeergarage. Op zoek naar parkeerplaats om langer te parkeren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor abonnementen die Parkpnp aanbiedt. Zo is het mogelijk om zowel een dagpas, als een maandabonnement als een jaarabonnement te boeken voor een voordelig tarief.

Maandparkeren

Aan het wachten op een parkeervergunning voor een eerste (of tweede auto)? In sommige wijken/gebieden kan de wachttijd oplopen tot zo’n 8 maanden. 8 maanden lang proberen parkeerplek te vinden op straat waarbij er per uur betaald moet worden veroorzaakt frustratie, onrust en extra kosten. In Amsterdam staan er bij kantoren, onder wooncomplexen en andere gebouwen veel parkeerplaatsen leeg die onderbenut worden. Via Parkpnp huur je eenvoudig een parkeerplaats van iemand die deze niet gebruikt tegen een voordelig maandelijks tarief. Op dit moment is er in, en rondom het hele centrumgebied van Amsterdam een breed aanbod aan parkeerplaatsen terug te vinden op www.parkpnp.com.

Interesse in een abonnement via Parkpnp? Bezoek onze website www.parkpnp.com of download onze app via de App Store of de Google Play Store en boek jouw parkeerplaats!

Add comment