Wayleadr Go Blog

De Gids voor Maandparkeren in Den Haag

Lang wachten op een parkeervergunning of krijg je geen vergunning voor een tweede auto? Geen goede parkeergelegenheid bij je werk waardoor je elke ochtend veel tijd kwijt bent met het zoeken naar een parkeerplaats? In deze gids geven we jou een aantal tips wat betreft maandabonnementen in en rondom centrum Den Haag.

Zoek, boek en betaal voor jouw perfecte parkeerplaats met Parkpnp.

Park & Ride

Bereid om iets verder te reizen vanaf de auto tot het centrum? Dan is het parkeren bij een P+R-terrein een optie. Bijvoorbeeld P+R Hoornwijck. De kosten zijn €5,00 voor 1 persoon voor 1 dag parkeren. Na het parkeren van de auto kan je met de HTM-tramlijnen 1 en 15 verder reizen naar het centrum. Houd hierbij rekening met eventuele vertragingen en extra reistijd om in het centrum te komen. Het is hierbij niet mogelijk om dit voor een langere periode te reserveren.

Traditionele parkeergarages

In Den Haag bevinden zich veel parkeermogelijkheden. Waaronder het parkeren in de traditionele parkeergarages. Bijvoorbeeld de Q-Park P + R LNOI in het Beatrixkwartier. Voor €115,22 per maand parkeer je hier je auto. Houd voor sommige populaire locaties rekening met een wachtlijst voordat je daar terecht kunt.

Parkeren vlakbij Centraal Station

Vanaf Den Haag Centraal Station ben je binnen afzienbare tijd in de meeste grote steden. Bij Den Haag Centraal Station bevinden zich een aantal bedrijven en een ruim aanbod aan winkels en supermarkten. Parkeren kan in een traditionele parkeergarage onder het station, maar ben je op zoek naar een maandelijks parkeerabonnement? Dan parkeer je voor €155,00 per maand je auto veilig en voordelig in de parkeergarage op de Schedelhoekshaven via Parkpnp.

Laakhaven en Hollands Spoor

Hollands Spoor, het oudste station van Den Haag. Alle trein van en naar Rotterdam stoppen hier en het is daarmee een essentieel station voor Den Haag. Het stationsgebied van Hollands Spoor is moeilijk bereikbaar voor auto’s en de parkeermogelijkheden zijn beperkt. Via Parkpnp parkeer je hier voor €55,57 per maand in een van de vele bewonersgarages.

Haagse Markt

De Haagse Markt is de grootste onoverdekte markt van Nederland en een van de grootste markten van Europa. Met recordaantallen van 40.000 bezoekers is de Haagse Markt erg populair. Het uur- en dagparkeren is mogelijk in bijvoorbeeld de Haagse Mart aan de Heemstraat. Moet je er vaker zijn of woon je in de buurt? Denk dan eens aan het afsluiten van een maandabonnement. Rondom de Haagse Markt zijn verschillende bewonersgarages waar voor €55,57 per maand geparkeerd kan worden.

Ypenburg

Op zoek naar een stallingsmogelijkheid voor uw exclusieve auto of sportwagen? Deze exclusieve stalling is van alle gemakken voorzien en is speciaal ingericht om speciale auto’s veilig en zeker te stallen. De garage bevindt zich in Den Haag Ypenburg, en heeft dus een goede aanrijmogelijkheid vanaf de snelweg.

Deeleconomie

Wereldwijd wordt de snelstgroeiende vorm van parkeren gedreven door de deeleconomie. Mensen beginnen te beseffen dat onderbenutte ruimtes die in de buurt van huizen en bedrijven liggen, de oplossing zijn om de nachtmerrie wat betreft parkeren op te lossen.

Parkpnp speelt in om deze onderbenutte parkeerplaatsen aan te bieden. Met een grote hoeveelheid parkeerplaatsen door heel Nederland is Parkpnp een one-stop-shop voor jouw parkeerbehoeften.

Add comment