Wayleadr Go Blog

4 tips om jouw parkeerervaring bij de Zuidas te verbeteren

De Zuidas, het bruisende hart van het Amsterdamse zakenleven. Grote bedrijven, start-ups, flexkantoren en een ruime keuze aan horecagelegenheden zorgen voor een grote bedrijvigheid op de Zuidas. Deze bedrijvigheid en drukte heeft een nadeel. Tijdens de spitsuren staat er vaak file op Zuidas vanwege het vele forensenverkeer. Verschillende zebrapaden op de Gustav Mahlerlaan veroorzaken verkeersopstoppingen, de hoge schaarste aan parkeerplaatsen maakt dat het parkeren op de Zuidas veel stress en chaos veroorzaakt.

Naast de drukte van het forensenverkeer is de Zuidas ook volop in ontwikkeling. De bouw van duizenden woningen en kantoren zorgt voor extra hinder in de bereikbaarheid van de Zuidas. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jouw reis naar de Zuidas te vergemakkelijken en minder stressvol te laten verlopen. Wij zetten daarom graag een aantal tips voor jou op een rijtje om jouw reis naar de Zuidas makkelijker te maken.

  • Parkeren in een reguliere garage

Er zijn een aantal parkeergarages op de Zuidas aanwezig waar je kunt parkeren. Gemiddeld betaal je €6,00 per uur en ongeveer €700,00 voor een maandabonnement. Houd er rekening mee dat je, als je geen abonnement hebt, niet verzekerd bent van een parkeerplaats en te maken hebt met een drukke ochtend- en avondspits.

  • Parkeren + wandelen

Binnen 16 minuten vanaf de afslag A10 naar de Zuidas terwijl jouw auto veilig geparkeerd staat en jij een frisse neus hebt kunnen halen? Het is mogelijk! Via Parkpnp parkeer je jouw auto voor €168,89 per maand* bij de RAI Amsterdam.  Na het parkeren in een van de ruime parkeergarages van de RAI vervolg je jouw weg te voet door het Beatrixpark naar de Zuidas. Een gegarandeerde voordelige parkeerplaats en een frisse neus, wie wil dit nu niet?

  • Parkeren + fietsen

Niet zo’n fan van wandelen, maar wil je wel wat lichaamsbeweging voor en na een lange werkdag? Pak dan de fiets! Parkeer jouw auto bij de RAI Amsterdam vanaf €168,89 per maand* via Parkpnp en huur daarna voor €1,00 per uur een fiets van Hello Bike. De fietsen vind je bij de uitgang van P4 van de RAI. Het enige wat je nodig hebt is de app van Hello Bike en een verbinding met internet. De fiets wordt ontgrendeld door middel van Bluetooth en app houdt jouw route bij zodat je makkelijk kan zien waar je (heen) fietst. Binnen 13 minuten ben je vanaf de afslag van de A10 op de fiets op de Zuidas en jouw auto staat ook nog veilig geparkeerd, makkelijk toch?

  • Parkeren + OV

Slecht weer, geen zin om te fietsen/wandelen? Parkeer dan je auto bij de RAI via Parkpnp en neem vervolgens metrolijn 50 naar de Zuidas. De metro vertrekt om de twee minuten en het metroritje kost één minuut van jouw tijd. Binnen 16 minuten ben je vanaf de afslag A10 op de Zuidas. Gemiddeld kost dit zo’n €45,00 per maand. In combinatie met een parkeerabonnement via Parkpnp (vanaf €168,89*) bij de RAI ben je per maand ongeveer €213,89 kwijt om onbezorgd te kunnen parkeren vlakbij de Zuidas en ben je verzekerd van een beveiligde parkeerplaats.

Interesse in een abonnement via Parkpnp? Bezoek onze website www.parkpnp.com of download onze app via de App Store of de Google Play Store en boek jouw parkeerplaats bij de RAI vanaf €168,89 per maand*

 

Add comment